De avonturen van Bella

 

voor het eerst zwemmen18 mei - vandaag heb ik voor het eerst gezwommen! Echt gezwommen bedoel ik hè, want ik had wel eens pootje gebaad, maar niet veel meer dan dat, maar nu heb ik heus gezwommen, ik maak nog wel grote sprongen tot zover het gaat, en dan zwem ik het laatste stukje, maar het was echt fantastisch! 

verkoeling onder de tafel

 

 

 

9 mei - heerlijk verkoeling gevonden onder de tuintafel. M'n vrouwtje zit me geregeld te plagen met de gieter, ze wil me natsproeien, maar ik zoek zelf wel m'n verkoeling, en hier kan ze er ook niet zo goed bij, haha! 

 


in een zonnestraal

6 mei - een prachtige lentemorgen, kijk me eens rennen in deze zonnestraal...

 

aan de zeedijk2 mei - vanavond was echt een schitterde voorjaarsavond, dus ben ik met m'n baasjes naar de zeedijk geweest, en na alle actie foto's besloot ik nog maar even mooi te poseren, boven op de dijk, kijk mij hier toch eens staan, Queen of Zeeland!

 

1 mei -onder de douche ik snap nog steeds niet waarom ze dat geregeld doen... onder de douche, wie heeft dat verzonnen??? Ja ik ruik soms naar zout water als ik in de zee gezwommen heb, en naar gras als ik heb liggen rollebollen met m'n vriendje, maar ja, dat hoort er toch bij? Dat wordt vanzelf minder of spoelt weg bij de eerst volgende regenbui, maar onder de douche, bah, niks voor mij...!

 

Koninginnedag 2013: heerlijk bot30 april - het is Koninginnedag vandaag, en ik heb van Patrick een heerlijk bot gekregen, dus terwijl ze binnen voor de buis zitten te kijken naar de inhuldiging van Koning Willem Alexander, lig ik hier heerlijk buiten in het zonnetje met m'n bot! Maar na een poosje had ik er even genoeg van, dus heb ik m'n bot verstopt, en m'n baasje zoeken, die dacht dat ik hem op had, haha, mooit gepoft, ik had um lekker achter de container verstopt, want, wie wat bewaard die heeft wat!!! 

Bella en Eveline in het bos

1 april - vandaag zijn we naar het bos geweest in Bergen op Zoom, ik heb er heerlijk gespeelt en gerend met heel veel honden, en ik heb zelfs nog met een hazewindhond gerend, die was nog sneller dan ik, een echt uitdaging!!! 

op het trainingsveld

21 maart -  2de keer training gehad vandaag, we hebben weer geoefend met over hindernissen en door banden heen springen, maar ook op een tafel springen en over een brug heen te lopen, ik liep alleen niet op te letten, en toen viel ik van de brug af. Ook moest ik door een tunnel heen, maar dat snapte ik niet helemaal, ik bleef er maar langs rennen ipv er doorheen, maar we hebben wel gelachen! Deze keer waren we in totaal met 13 honden, echt wel heel erg druk, ik word er ook wel een beetje zenuwachtig van, maar ja misschien wordt dat minder na verloop van tijd.

bij de kaai

17 maart - Zoals je rechts op de foto kunt zien, de kaai is bijna droog ('s winters is het een ijsbaan), wat hebben we dan een zee van ruimte om te spelen zeg, dat zou echt fantastisch wezen, als het nou nog een beetje zonnig weer wordt, dan droogt het toch wel wat sneller. M'n vrouwtje ging er een klein stukje over lopen maar ze zakte nog behoorlijk weg, en meteen had ze natte sokken, d'r laarzen zijn niet helemaal waterdicht meer, hahahahah!

14 maart - in de kantinevandaag ben ik voor het eerst met m'n vrouwtje naar training geweest, ik was erg zenuwachtig en blafte veel in het begin, maar later werd ik rustiger voelde ik me iets meer op m'n gemak. Behalve in de kantine dan, met z'n allen (8 honden met baasjes) in zo'n kleine ruimte vind ik maar niks, maar buiten op het veld is het wel erg gezellig. Ik heb geleerd om over hindernissen en door trekkerbanden heen te springen, mega leuk! Maar toen we weer thuis waren was ik echt bekaf, ik heb de rest van de avond lekker op m'n kleedje gelegen.met Danny en Kelly

9 maart - Danny en Kelly zijn vandaag bij ons, hun baasjes moeten een dagje weg, maar ik vind het wel gezellig, ik doe altijd graag Danny een beetje pesten, hem omver lopen enzo, maar hij pest mij ook terug hoor, op mijn kleedje gaan liggen of m'n bal afpakken. Kelly is wat ouder en wat rustiger, die laat ik maar gewoon met rust, ze wil toch meestal niet spelen, en als ze dat wel wil dan komt ze wel naar me toe

yoghurt beker uitlikken22 februari - vanavond hebben we gezellig bij pa en ma gegeten, Elsbeth was er ook, en uiteraard ook de Jack Russels Danny en Kelly, zo gezellig. En toen het baasje z'n toetje op had, toen mocht ik de yoghurt beker uitlikken, hmmmm!! Aarbeien!!!

 21 februari - vanmorgen kwam ik m'n beste vriendje Wodan weer tegen, met hem Bella en Wodankan ik altijd lekker rennen en ravotten, hij is een maandje ouder dan ik. En vanmorgen hebben we lekker gerend en gestoeid en gespeeld met een tak die hij gevonden had!
 

Bella eet bevroren sneeuw

9 februari - het heeft weer gesneeuwd en flink gevroren, maar dat is prima voor mij, want ik ben gek op bevroren sneeuw, jammie!!!
   

2 februari  -  Vandaag heb ik een heerlijk soepbot gekregen van de mama van mijn vrouwtje, jammie zeg, wat was die lekker, ik heb er uren op liggen knauwen!! M'n vrouwtje zag wel dat ik er een ongelofelijke bende van maakte, maar dat vond ze niet erg.
Maar op een gegeven moment kreeg ik het toch benauwd, van het grote bot was inmiddels nog maar een klein botje over enBella met soepbot bleef tijdens het knauwen achter een kies haken, helemaal achter in m'n bek, ik schrok me naar!!

Ik wist niet wat te doen, dus ik bleef maar heen en weer lopen, gelukkig zag m'n vrouwtje dat er iets niet goed was, ze schrok ook, maar stopte zo d'r hele hand in m'n bek en trok dat stuk bot los! Zo, dat luchtte op zeg! Daarna kreeg ik het bot niet meer terug, dat was wel jammer, maar ja... tis gelukkig goed afgelopen!


in de kroeg25 januari  -
  vandaag mocht ik weer gezellig mee naar het café, zo leuk daar, gezellig bij iedereen neuzen en aangehaald worden, en deze keer mocht ik zelfs bij het baasje helemaal op schoot!
En als het baasje z'n glas bijna leeg heeft dan krijg ik de laatste druppels, zo lekker!!!

Bella de kersthond

 

 

 

14 december 2012 - volgens mij komt de kerst eraan, en ik moet eraan geloven, die doet dit nou toch bij een hond, kijk me nou toch...?!!

 

Bella in het bos13 december 2012 - vanmorgen hebben we het baasje weggebracht naar het ziekenhuis, hij moet geopereerd worden aan z'n arm, en naast het ziekenhuis is een groot bos, dus daar hebben het vrouwtje en ik nog een mooie wandeling gemaakt, heerlijk zo 's ochtends vroeg, we zijn niemand tegen gekomen...!

Marktplaats foto

 

8 december 2012 - Met deze foto stond ik op Marktplaats, nou wie zou mij nou niet willen kopen, kijk eens wat een lief koppie ik hier trek, heel onschuldig...! Gelukkig was m'n vrouwtje erg gevoelig voor deze foto en nam meteen contact op met m'n vorige eigenaar en dezelfde avond nog kwamen ze me halen, het was best even wennen in het begin, maar ik heb hier toch wel een goed thuis!